Jag kan tipsa er om att anlita en flyttfirma under flytten

Hej allihop! Det gläder mig att du valt att läsa ett inlägg här på min blogg, idag ska du få läsa lite om en flyttfirma i Haninge som heter M.E.S Flytt och Städ. Det är ett företag som framförallt hjälpte mig och min sambo med transporten under vår flytt som ägde rum för några veckor sedan.

När jag och min sambo fick svar om att vi hade fått lägenheten vi hade sökt blev vi otroligt glada och kunde inte bärga oss att börja packa. Trots att det var närmare två månader tills dagen vi skulle flytta började vi packa ner saker i flyttlådor direkt, tiden mellan den dagen och flyttdagen gick väldigt fort så det var smart att vi redan då började packa. Vi hade även letat upp en flyttfirma i Haninge som skulle kunna hjälpa oss med transporten eftersom ingen av oss äger en bil, vi ansåg därmed att det skulle bli smidigare att få professionell hjälp. Precis som vi hade trott var det till stor hjälp att anlita dem, vi slapp krångla till det och allt blev helt plötsligt väldigt smidigt. Från det att flyttbilen kom hem till oss tog det bara några timmar tills vi stod med all inredning i vår nya lägenhet, jag hade aldrig kunnat tänka mig att en flytt kunde gå till så smidigt. Med tanke på att transporten gick väldigt smidigt fick vi mer tid över att lägga på saker som flyttstädning och uppackning. När det är dags för er att flytta kan jag verkligen tipsa er om att anlita en flyttfirma i Haninge, jag kan även starkt rekommendera er att anlita just den här flyttfirman då de verkligen gav oss bra hjälp.