Avlopp i Linköping

Under en längre period nu i vårat hem har vi stött på en hel del problem sedan vi flyttade in. Vi har haft problem med elektriciteten då proppar har gått hit och dit. Vattenläckor som orsakat mögel och även småkryp som kommer in från alla möjliga ställen. Ingen tur, nej vi vet. Allt har däremot gått väldigt simpelt att reparera och hantera, men vad som däremot varit the tunga är den finansiella aspekten och hur mycket allt detta har kostat.

Tråkigt såklart, men det är verkligen något som måste åtgärdas såklart. Men när man till slut trodde att inget mer skulle kunna hända, ja då händer det. Hela vårt avloppssystem har slutat fungera om och om igen vilket gör det väldigt svårt för oss att få detta hemmet att fungera funktionellt.

Så vi fick kontakta Christian Andersson på Avloppspartner, de erbjuder hjälp inom saker så som avlopp i Linköping, så detta är mer eller mindre varför jag just ville skriva denna texten. Jag är något så oerhört tacksam för hur väl utfört dem genomförde detta arbetet.