Nagelsalong i Spånga

I födelsedagspresent så fick jag ett presentkort från min mamma till en nagelsalong i Spånga som jag hört otroligt mycket gott om. Kände att det var precis det som jag behövde med då vi snart ska ha en avslutningsfest med klassen innan vi tar studenten så kände att detta kunde verkligen bli ett bra tillfälle att göra sig lite extra fin.

Jag har haft nagelvård förut, men detta hos Salong Fyran vad verkligen något helt annat. Gud vilken fantastiskt trevlig personal med kunnig personal. herregud liksom jag lärde mig så ofattbart mycket nya saker som jag definitivt kommer att ta med mig till nästa gång jag kanske gör detta på egen hand.

Nu var detta förstås ett presentkort, men vad som är viktigt att tillägga är vilka enormt bra priser dem har för såpass bra nagelvård, väldigt imponerande.

Du gillar kanske också...