Entreprenad I Helsingborg

Under en längre tid nu så har jag velat bygga i en pool på baksidan av vårat hus. Men frugan har inte riktigt tyckt det varit en bra idé, men efter att ha gjort det allra mesta i huset, renoverat kök, renoverat badrum, renoverat vardagsrum så kände jag att nej, nu vill jag göra något som jag själv verkligen vill få utfört.

Så jag kontaktade PJ Marktjänst AB som jag anlitat sen tidigare för lite småprojekt. De erbjuder tjänster inom entreprenad i Helsingborg och därför kände jag att dem skulle kunna vara dem som grävde upp ytan och designade storleken på poolen. Den tog sig an utmaningen och sa att detta inte skulle bli några som helst problem för dem att utföra.

Det stämde alldeles utmärkt, på bara två veckor var dem klara med arbetet och helt uppriktigt sagt så skulle jag inte kunna vara nöjdare.

Vad som även är så fantastiskt bra med PJ Marktjänst är deras fantastiska service och på sättet dem går till väga för att möta upp sina kunder halvvägs på alla plan inför ett projekt. Ett gäng med målmedvetna hantverkare som verkligen är unika på det dem gör.

Du gillar kanske också...