Det bästa med att gå på loppis

Hej igen, allesammans! Jag hoppas att alla mina läsare har haft en riktigt trevlig helg och att ni nu känner er taggade inför en ny vecka. Det vet jag i alla fall att jag verkligen gör. Hur som helst så hade jag här idag tänkt att jag skulle ta och skriva lite kort om en viss loppis för er i Åmål, Grums eller Säffle med omnejd då det verkligen är någonting som har varit oerhört efterfrågat här på min blogg nu under en viss tid.

Som många av er antagligen då redan vet så brukar jag ju skriva rätt så ofta här på bloggen om att jag är på olika loppisar och oftast så visar jag ju även upp de fynd som jag hittar på dessa loppisar. Nu under den senaste tiden dock så har det faktiskt bara varit en loppis som jag gång på gång har valt att vända mig till då jag verkligen tycker att jag alltid lyckas hitta någonting speciellt och roligt där. Dessutom så är det ett ställe där man kan köpa tyg, vilket jag tycker är superbra. Hur som helst så heter denna loppis inget mindre än Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa och de har verkligen alltid någonting som fångar min uppmärksamhet vilket jag tycker är oerhört roligt och spännande. Jag är ju, som många av er kanske också redan vet, väldigt intresserad av att finna riktigt fina antika saker och det är precis det som jag även får ut av att vända mig till just Mias Tyg, Antik, Loppis & Kuriosa. Hur som helst så tycker jag absolut att det här är en loppis som är värd att kika lite närmare på ifall man, precis som jag då, är intresserad av den här typen av saker. Ha det nu så bra i veckan, så hörs vi snart igen!